Specialist in ad hoc beveiliging

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar

Over ons

De organisatie

Dogsecurity4u is een particuliere beveiligingsorganisatie, gespecialiseerd in ad hoc beveiliging en bij behorende dienstverlening. Een jong, dynamisch en dienstverlenend bedrijf waar service, kwaliteit en integriteit voorop staan. Betrouwbaarheid, controle, begeleiding en nazorg, lopen als een rode draad door onze organisatie.

Dogsecurity4u is in staat om uw organisatie, pand, terrein, uw dierbaren en/of eigendommen 24 uur per dag te beveiligen en de veiligheid daarvan te optimaliseren. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar bij alle vormen van calamiteiten waar de aanwezigheid van een beveiligingsbeambte bij gewenst is. 

Beveiligers

Al onze beveiligers zijn in het bezit van het door het Ministerie van Justitie verplicht gestelde legitimatiebewijs en EHBO diploma. Dit legitimatiebewijs wordt pas afgegeven na screening en antecedentenonderzoek door de Regionale Politie. Omdat Dogsecurity4u een flexibele organisatie is, kan zij een beveiligingsplan samenstellen dat voldoet aan uw wensen en specifieke behoeften.

Vestiging

Dogsecurity4u is gevestigd in Den Helder en van daar uit werkzaam in geheel Nederland. Dogsecurity4u heeft goedkeuring van het Ministerie van Justitie onder nummer ND2754. 

DogSecurity4u