Specialist in ad hoc beveiliging

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar

Bouwbewaking

Bouwbewaking is steeds meer noodzakelijk als gevolg van miljoenen schade aan vandalisme

Vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem in de bouwsector. Jaarlijks wordt voor vele miljoenen aan schade aangericht op bouwterreinen of aan objecten. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt.

Vooral 's avonds, in de weekeinden en vakantieperiodes (bouwvak) vallen bouwterreinen ten prooi aan diefstal en vandalisme. Een hek alleen houdt tegenwoordig vandalisme en criminelen niet tegen. Professionele bewaking draagt ertoe bij dat de schade die ze aanrichten wordt beperkt en dat de daders worden gepakt.

Onze beveiligingsbeambtes zijn deskundig en geselecteerd op basis van stabiliteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, pro-activiteit en analystisch vermogen. Mede hierdoor zijn ze goed in staat u te adviseren, te begeleiden, onveiligheden te signaleren en uw eigendommen te controleren en te beschermen. Indien gewenst kunnen we ook zorg dragen voor een beambte met gecertificeerde diensthond (Hondengeleider).