Specialist in ad hoc beveiliging

24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar

Diensten van DogSecurity4U

Speciale hondendienst

Door oplopende criminaliteit zijn wij gestart met een nieuwe dienst: de speciale honden dienst.

Het betreft hier een hondengeleider in een onopvallende burger auto. Deze kan een vip of een waarde transport begeleiden zonder dat de mede weg gebruiker of crimineel hier van op de hoogte is. Bij calamiteiten kan de hondengeleider onmiddellijk ingrijpen en u of uw eigendommen veilig te stellen. Ook bestaat de mogelijkheid om uw woning of bedrijfspand op deze manier te beveiligen.Speciale hondendienst: onopvallende beveiliging van uw kostbare bezit.

Havenbeveiliging

De hondengeleiders van DogSecurity4u zijn in het bezit van het diploma ISPS (havenbeveiliging). In het geval van calamiteiten op, in en rond schepen kunnen wij u dus van dienst zijn.De hondengeleiders van DogSecurity4u zijn in het bezit van het diploma ISPS (havenbeveiliging). In het geval van calamiteiten op, in en rond schepen kunnen wij u dus van dienst zijn. Beveiligers controleren of bezoek is aangemeld voor de schepen en controleert of de bezoekers in het bezit zijn van de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen, want zeker in het haven gebied staat veiligheid voorop. Diverse hondengeleiders hebben recentelijk ook het BHV-diploma behaald, wat ons de mogelijkheid biedt om ook op het terrein van bedrijfshulpverlening 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar te staan.

Lees meer...

Bouwbewaking

Bouwbewaking is steeds meer noodzakelijk als gevolg van miljoenen schade aan vandalisme

Vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem in de bouwsector. Jaarlijks wordt voor vele miljoenen aan schade aangericht op bouwterreinen of aan objecten. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt.

Lees meer...

Ad hoc beveiliging

brand voc schip batavia amsterdam

Er kunnen situaties ontstaan waarbij terstond beveiliging noodzakelijk is. U kunt hierbij denken aan een stroomstoring, inbraak, storm schade aan uw pand, toezicht bij extreme weersomstandigheden, brand, etc. Dogsecurity4u is 24 uur per dag, 7 Dagen per week bereikbaar. U kunt ten alle tijde een spoed oproep bij ons plaatsen.

Lees meer...